VINE A GAUDIR A CASA FÀBREGAS

Casa Fàbregas

Inici / Casa fàbregas

BENVINGUTS

Casa Fàbregas

GAUDEIX DE L'EXPERIÈNCIA

Casa Fàbregas és un edifici civil (residencial) de planta rectangular (13×15), coberta a dos vessants, amb el carener paral·lel a la façana situada a migdia; consta de planta i dos pisos. La façana S presenta un portal d’arc rebaixat, amb la dovella central datada (1891), i cinc finestres de mides diverses a la planta; dos balcons i tres finestres al primer pis; i quatre finestres al segon. 

La capella adossada a la façana E presenta, en aquesta part, portal d’arc apuntat amb dovella central datada (1816), òcul i espadanya (1944). La façana E presenta el cos adossat de la capella i dues finestres a la planta; dues finestres al primer pis i cinc badius al segon. 

La façana N disposa de dos portals i quatre finestres a la planta, tres finestres i dos balcons al primer pis i cinc finestres al segon. 

La façana O, un portal i dues finestres a la planta, tres balcons al primer pis, quatre finestres al segon, i un òcul sota el carener. La casa està situada prop de la confluència d’un petit torrent, amb la riera Major en un sector enlairat.

caCatalan